Társoldalunk:

Kiakadt a Red Bull főnöke: Tényleg egy p...ának hívtam volna valakit?

2023.05.21. 12:07

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner általában támogató szavakkal szól a Netflix kulisszák mögött készülő dokumentum-sorozata, a Drive to Survive iránt, az elmúlt öt évad alatt volt olyan pillanat, amikor úgy érezte, bele kell avatkoznia a dolgokba.

A Financial Timesnak nemrég adott interjújában a Red Bull csapatfőnöke elárulta, nagyon is aggódik, hogy a több órányi felvétel, ami a csapatról a szezon folyamán készül, végül pénzügyi károkat okoz a csapatnak - írja a Motorsport.

Christian Horner nem boldog a készülő dokumentum-sorozat miattForrás: AFP/Giuseppe Cacace

„Emlékeznünk kell rá, hogy ez egy tévéshow. Rengeteg órányi felvételük van. A probléma az, hogy reggel az orrod alá rakják a mikrofont és elfelejted, hogy ott van, aztán elküldik neked év végén a felvételeket, amik rólad és a csapatodról készülnek. Ilyenkor van az, hogy elkezdesz tűnődni, valóban kimondtam ezt? Tényleg egy p...ának hívtam volna valakit? Ilyenkor van az, hogy üzenünk nekik, hogy ezt nem lehet betenni, ezt a részét az autónak nem akarjuk a műsorban látni. Ez egy ilyen ingyen szabadulhatsz a börtönből-kártya."

A csapatfőnök szerint a Forma-1 mostanában inkább egy valóságshowra kezdett el hasonlítani.