Társoldalunk:

Verstappen teljesen pánikba esett, kalapáccsal tört ki egy ajtót - videó

2023.05.16. 09:07

Az F1 kétszeres világbajnokának a válla is megsérült, amikor az otthonában macskamentő akcióba kezdett – árulta el Max Verstappen az egyik online versenye közben.

A miami és az imolai versenyhétvége közötti két hét sem telik unalmasan a holland pilóta számára, aki szimulátoros versennyel is töltötte az idejét. Az egyik ilyen közben vallotta be, hogy a közelmúltban eltűnt az egyik macskája, akit három órán át keresett, mielőtt meghallotta, hogy az egyik ajtó mögül nyávog – írta meg a Racingline.

Verstappen hiába próbálta kinyitni az ajtót, az el volt torlaszolva, így más módszert kellett választania a sötétben félelemben lévő cica kiszabadításáért. Ahogy azt a Red Bull-pilóta elmondta, hogy megpróbálta leszerelni az ajtó forgópántjait is, majd egy kalapáccsal egy lyukat is vágott az ajtóba, valamint a testével is próbálta betörni az ajtót, amely miatt majdnem el is tört a válla.

A történet végül a macska szempontjából szerencsésen zárult, hiszen az állat megmenekült, de az ajtón található lyuk azóta is emlékezteti Verstappent az incidensre.