Társoldalunk:

Így reagált Verstappen fenyegetőzéseire a Red Bull csapatfőnöke

2023.05.13. 19:17

A kétszeres világbajnok Max Verstappen az utóbbi időben többször is éles kritikával illette a Forma-1-et, miszerint rossz irányba halad a sorozat. A Red Bull főnöke, Christian Horner nem aggódik a holland pilóta jövője miatt, és elmondta, mit gondol versenyzője bíráló kijelentéseiről.

A sprintfutamok és a versenyek növekvő száma aggasztja Verstappent, aki szerint nagyon rossz irányba tart a Forma-1, és ha ez továbbra is így lesz, fontolóra veszi a visszavonulást. Az M4 Sport megírta, hogy a Red Bull főnöke, Christian Horner nem aggódik a holland pilóta jövője miatt.

Nos, a szerződése még sok évig érvényes, szóval nem látok sürgős veszélyt. De természetesen megvan a véleménye erről, és ő mindig nyíltan ki is mondja, amit gondol. Szerintem nagyon nehéz ennyire a távolba tekinteni. Fernando Alonso vajon gondolta volna, hogy még negyvenkét évesen is versenyezni fog? Lewis Hamilton már a harmincas éveinek végén jár. Nehéz megjósolni, mit tartogat a jövő" - mondta Horner.

Christian Horner szerint Max Verstappen jövője miatt nem kell aggódniForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mark Thompson

"Szerintem nagyszerű, hogy egy versenyzőnek van véleménye, és nem válik egyszerű sztereotípiává" - tette hozzá a Red Bull csapatfőnöke, méltatva Verstappent.