Társoldalunk:

Nem fogja elhinni, kivel látták Shakirát a Forma-1-es Miami Nagydíjon - videó

2023.05.09. 08:23

A Miami Nagydíjon nemcsak a versenypályán zajlottak az esmények, a VIP-részlegben is. A versenyen ugyanis többször együtt látták a Barca korábbi focistájával, Gerard Piquével botrányos körülmények között elváló énekesnőt, Shakirát és a sztárszínészt, Tom Cruise-t. Ennyi pedig éppen elég volt a rajongóknak ahhoz, hogy máris elkezdjenek spekulálni.

Nem a szingli kolumbia popsztár volt az egyetlen híresség a Miami International Autodrome nevű klub VIP részlegében, sok celebbel találkozott, ám Tom Cruise-t és az énekesnőt nagyon sokszor látták egymás mellett.

A hírességekről közös képek, videók is készültek, a külföldi bulvárlapok beszámolója szerint izzott körülöttük a levegő. A 60 éves színész és a 46 éves énekesnő láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

Egyelőre Tom Cruise és Shakira sem szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy valóban együtt lehetnek. Ki ne tudná, hogy Shakira 11 éves kapcsolata tavaly ért véget az exfocistával, Gerard Piquével. Az egykori sztárpárnak két közös gyereke van, a kilenc éves Milan, és a hét éves Sasha.