Társoldalunk:

Így fest majd a Red Bull a Miami Nagydíjon - kép, videó

2023.05.04. 08:48

Ahogy arról már korábban is lehetett tudni, a Red Bull Forma-1-es csapta különleges festéssel fog versenyezni a Miami Nagydíjon. Az osztrák istálló most a közösségi oldalán fedte fel az autó új fényezését.

A Red Bull az év elején indított kampányában arra kérte a rajongókat, hogy tervezzenek egyedi festéseket számukra, melyet aztán az amerikai versenyhétvégéken fognak használni. A csapatfőnök, Christian Horner mellett, a Title Partner Oracle, valamint a Bybit és a Mobil 1 képviselőiből álló zsűri egy rózsaszín, kék és lila dizájnú festés mellett döntött, amelyet egy argentin grafikus tanuló, Martina Andriano készített.

Íme, a győztes festést:

Horner szerint a „Make Your Mark" („Hagyj nyomot!') kampányuk olyan lehetőséget kínál a szurkolóik számára, amilyet egyetlen csapat sem biztosít a szurkolóinak.

Fontos a csapat számára, hogy bevonjuk a szurkolóinkat abba, amit csinálunk, és ehhez hasonló egyedi lehetőségeket adjunk nekik. Szerintem Martina nagyszerű munkát végzett, és a festés hihetetlenül néz ki a valóságban is. A dizájn megjeleníti, hogy kik vagyunk, de közben Miamit is megmutatja az RB19-esen. Határozottan ki fogunk tűnni a mezőnyből. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkolnak elő az emberek Austinra és természetesen Las Vegasra, ami igazán izgalmasnak ígérkezik" – mondta Horner.