Társoldalunk:

Nem csak a pályán művész: megszületett Charles Leclerc első saját dala - videó

2023.04.27. 09:54

A Ferrari Forma-1-es pilótája, Charles Leclerc megvillantotta zenei tehetségét egy zongorára írt dallal, melyről elárulta, ez a kedvenc hangszere.

Charles Leclerc kihasználta a háromhetes szünetet, és egyik legnagyobb szenvedélyének, a zenének, azon belül pedig a zongorázásnak is hódolt - írja a Motorsport.

Ennek az eredménye egy AUS23 című dal lett, amit Leclerc maga játszott fel és utólag még hegedűszóval is színesített (persze ez már stúdiós utómunka), később pedig az Instagram-sztorijai közé posztolt rövid videókban avatta be rajongóit a melbourne-i hétvége utáni érzéseit kifejező dal munkálataiba.

Közel sem szeretném magamat művésznek hívni, de mint tudjátok, nagyon szeretek zongorázni és ez az első saját dalom, szóval szeretnék megosztani róla pár dolgot" – derül ki a monacói pilóta videójából, amelyben egy korábbi monzai sikerét megörökítő felsőben játszik.

„Ez a stúdió" – folytatja Leclerc, kihangsúlyozva, hogy egy nagyon alapvető szettel dolgozik, ami éppen elég ahhoz, hogy utólag lecsiszolja a felvételeket, látszik is a képernyőn a felvett darab hangsávja – „A zongorát már felvettem, még szeretnék egy hangszert, szerintem a hegedű jól megy a zongorához."