Társoldalunk:

Räikkönen beszólt a női mosdóból kilépő Ricciardónak

2023.04.25. 08:19

Felemás hétvégén van túl Kimi Räikkönen: a finn pilótát súlyos kritika érte a megjegyzésért, amit Daniel Ricciardo hosszú évek után hozott nyilvánosságra, ám eközben a fia óriási gokartos sikerének örülhetett.

Jelenleg sem Räikkönen, sem Ricciardo nem tagja a Forma–1 mezőnyének, egy évtizede azonban mindketten meghatározó alakjai voltak a sportágnak. Az ausztrál pilóta még a debütáló, 2011-es évéből elevenített fel egy történetet egy podcastműsorban. Ricciardo épp arról beszélt, hogy a versenyhétvégéken a futamok előtt miként szokta használni a mosdót, amikor Räikkönen is szóba került.Nem szeretnéd, hogy az autóban rád jöjjön az inger. A biztonsági öv szoros, és bizonyos részeken nyomja az embert, így nem lenne túl szórakoztató. Ám általában hosszú a sor a mosdó előtt, az idő viszont kevés – nyilatkozta az ausztrál, aki elmondta, emiatt egyszer kénytelen volt az üres női mosdóba bemenni. – Egy női és egy férfi mosdó volt, én pedig úgy gondoltam, »ha menni kell, hát menni kell«, így bementem a női mosdóba. Amikor kijöttem, éppen

Kimi Räikkönen jött szembe, és megjegyezte, hogy »na, az összes nő itt van...«, vagy valami ilyesmit, tulajdonképpen azt akarta mondani, hogy nő vagyok. Akkor még újonc voltam, és azt láttam, hogy ő alig szól valakihez, így én magamra vettem, amit mondott. Azt gondoltam: »egy nap majd megmutatom neked, hogy bizony férfi vagyok«".

Räikkönen erre a mondatára nem lehet túlzottan büszke, a 8 éves fiára, Robinra viszont igen. A gyermek a hétvégén a nála 3 évvel idősebbek között versenyzett Olaszországban, és bravúrosan szerepelve a harmadik helyen végzett.

Forrás