Társoldalunk:

Óriási változás várható a Mercedesnél

2023.04.22. 18:34

A Mercedes pilótája, George Russell szerint az utóbbi 2-3 hétben sokkal többet fejlődött a német istálló, mint az egész téli időszakban.

Jelentősen megújuló versenyautó és koncepcióváltás várható a Mercedestől a 2023-as idény további részében. A formula.hu megírta, hogy a csapat brit pilótája, George Russell is arról beszélt, hogy a német istállónál óriási változás van készülőben.

"Nem olvasom állandóan a híreket, de az tudott, hogy győzni és győzelmekért, bajnokságért harcolni vagyunk itt. Jelenleg nem állunk ehhez megfelelő pozícióban, de nagy változások jönnek. Természetesen ilyen újdonságokat nem lehet gyorsan az autóra feltenni, de úgy vélem, a megfelelő időben bizonyos nagy változásokat látunk, és remélhetőleg ez a köridőben is tükröződni fog" - nyilatkozta Lewis Hamilton csapattársa, aki az újdonságokat már kipróbálta a szimulátorban.

George Russell szerint hatalmas változások jönnek a MercedesnélForrás: NurPhoto via AFP/Alex GallI/LiveMedia/NurPhoto/Alex Galli

"Igen, keményen dolgozunk jelen pillanatban ezeken a változásokon. Túl sok mindent nem fogok elárulni, és meg kell győződnünk arról is, hogy úgy működnek, ahogyan várjuk. Többször elmondtam már, valószínűleg az elmúlt két-három hétben több előrelépést mutattunk, mint a teljes tél folyamán, mikor egyértelműen a rossz ablakban fejlesztettünk. Most a jó irányba haladunk" - fogalmazott bizakodóan a 25 éves versenyző.