Társoldalunk:

Félreérthetetlenül bókol az F1 új felfedezettjének a korábbi sztárpilóta felesége

2023.04.16. 11:34

Az egykori futamgyőztes Forma-1-es pilóta, Mark Webber némileg viccesen megjegyezte, hogy a felesége Oscar Piastrit tartja a legkifinomultabb ausztrálnak, ami szerinte nem meglepő, hiszen saját maga részéről nem volt magasan az a bizonyos léc.

A fiatal ausztrál, Oscar Piastri megnyerte a Forma-3-at és a Forma-2-es bajnokságot, idén pedig a McLaren színeiben Ausztráliában már az első pontjait is megszerezte. Napjaink egyik legnagyobb potenciállal rendelkező fiatal tehetségének a pályafutását Mark Webber terelgeti, így jól ismeri, ahogy a felesége is - írja a Motorsport.

Mark Webber őszintén elmesélte a felesége rajongásátForrás: Getty Images/2010 Getty Images/Mark Thompson

Webber felesége pedig nem is rejti véka alá, hogy agyon kedveli Piastrit.

Ann, a feleségem azt mondta (Piastriról, - a szerk), hogy ő a legkifinomultabb ausztrál, aki a tengerentúlra ment" – jelentette ki Webber az F1 Nation podcastnek, majd a szokásos szókimondó, humoros stílusában folytatta az ausztrál.

Oscar Piastrit a rajongók is imádjákForrás: AFP/Martin Keep

„Tekintve, hogy Danielhez (Ricciardo, - a szerk.) és hozzám hasonlítja őt, a léc nagyon alacsony! A kifinomultsági szint Daniel, valamint az én részemről nagyon-nagyon alacsonyan van, szóval nem hiszem, hogy van összehasonlítási alap köztem és Oscar között."