Társoldalunk:

Kíméletlenül beszóltak a Red Bull bunkón viselkedő pilótájának

2023.04.12. 16:07

Óriási csalódást okozott egy kisgyereknek Sergio Pérez, akit emiatt az ESPN újságírójaként dolgozó édesapa súlyos kritikával illetett, majd később visszavonta a kifakadását.

Miguel González éppen a kisfiával volt egy étteremben, amikor meglátták egy másik asztalnál Pérezt. A gyermek megvárta, amíg a mexikói befejezi az étkezést, majd odament hozzá egy közös fényképet kérni, ám a Red Bull pilótája elutasította őt, amivel magára haragította az újságírót.

„Hálás köszönet, Sergio Pérez, hogy semmibe vetted a fiamat, és hátat fordítottál neki, mielőtt kimentél az étteremből. Hozzád fordultam, hogy egy közös képet készíthessek a fiammal, de te a családodra hivatkozva megtagadtad ezt és ezúttal az ezzel kiprovokált könnyek sem hatottak meg – írta felháborodottan González. – A gyermek direkt megvárta, hogy befejezzétek az étkezést és felálljatok, hogy ne legyen tolakodó, de te így is elutasítottad őt. Noha ehhez jogod van, kár, hogy ez ennyire zavart téged. Amúgy az asztalotokon hagyott szemetet eltakarították – a jólneveltség is egy olyan dolog, amit a családban lehet megtanulni..."

González nem sokkal később törölte a bejegyzését, és egy újat tett közzé, melyben elnézést kért a honfitársától a kifakadásáért. 
„A mai feladatom, hogy őszintén elnézést kérjek Sergio Péreztől – írta. – Ragaszkodom ahhoz, hogy minden joga megvan hozzá [hogy ne bólintson rá egy közös fényképre]. Helytelen volt a reagálásom, őszintén elnézést kérek!"

Forrás