Társoldalunk:

Leclerc-nek elege van az őt zaklató rajongóiból

2023.04.09. 11:21

A Ferrari pilótája a közösségi oldalán megosztott történetben vallotta be, hogy a versenypálya mellett a házánál is zaklatott időszakon van túl, mióta nyilvánosságra került a lakcíme.

A monacói pilóta elárulta, többször is rajongók gyülekeznek a lakásánál, akik közös fénykép vagy aláírás reményében be is csengettek hozzá. Leclerc azt kérte a szurkolóktól, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, mert bár annak örül, hogy drukkolnak neki, annak már kevésbé, hogy sokan ezt egy határt átlépve teszik.

Leclerc a közösségi oldalán kért nyugalmat a rajongóitólForrás: instagram.com/charles_leclerc

„Az elmúlt néhány hónapban a lakcímem valahogyan nyilvánossá vált, ami oda vezetett, hogy az emberek összegyűltek a lakásom alatt, csengettek, majd képeket és autogramokat kértek. Bár annak örülök, hogy ott lehetek önök mellett, és igazán nagyra értékelem a támogatásukat, kérem, tartsák tiszteletben a magánéletemet, és tartózkodjanak attól, hogy a házamhoz jöjjenek. Mindenki kérését teljesítem, aki megállít az utcán vagy a pályán, de nem fogok kimenni, ha az otthonomnál keresnek – írta Leclerc. –Az önök támogatása személyesen és a közösségi médiában is a világot jelenti számomra, de van egy határ, amelyet nem szabad átlépni. Boldog húsvétot mindenkinek."

KAPCSOLÓDÓ CIKK