Társoldalunk:

Michael Schumacher állapotáról beszélt egykori főnöke

2023.04.04. 08:36

A hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher állapotáról beszélt a Ferrari egykori csapatfőnöke, Jean Todt, aki szerint senki nem tudhatja valójában, hogy mi a helyzet a legendás versenyzővel.

Schumachert azóta nem lehet látni nyilvánosan, hogy 10 éve, 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett. Az egészségi állapotát nagy titok fedi, csak annyi biztos, hogy mióta felébredt a kómából a svájci otthonában van a családja körében.

Időről időre érkeznek hírek a legendás pilóta állapotáról, ám rendszerint olyanoktól, akiknek nincs betekintésük a család életébe.

Jean Todt rendszeresen látogatja Michael SchumachertForrás: AFP/Eric Estrade

Jean Todt, a Ferrari egykori csapatfőnöke azonban azon kevesek közé tartozik, akik látogathatják a hétszeres világbajnokot, a francia szakember pedig az olasz Corriere della Serának nyilatkozva figyelmeztetett, hogy nem szabad hinni a pletykáknak.

"Hagyjuk őt békén. Tiszteletben tartjuk Corinna és a gyerekei magánéletére vonatkozó kéréseket, bár természetesen tudjuk, hogy a balesetnek voltak következményei. Aki azt állítja, hogy tud valamit, az semmit sem tud. Én mindig elmegyek hozzá. Ő és a családja az én családom is" – mondta Todt.