Hamilton elárulta, mit fog mondani a Verstappent vb-címhez segítő, kirúgatott versenyigazgatónak

Forma-1, Lewis Hamilton, Mercedes, Max Verstappen, Red Bull, Abu-dzabi Nagydíj 2021, péntek
Mercedes' British driver Lewis Hamilton (L) drives ahead of Red Bull's Dutch driver Max Verstappen (R) at the Yas Marina Circuit during the second free practice session of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix on December 10, 2021. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
A brit pilóta és Michael Masi először az Ausztrál Nagydíjon találkozik a 2021-es szezonzáró óta, ám a Mercedes versenyzője az adódó alkalom ellenére nem szeretné megbeszélni vele a történteket.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) korábbi versenyigazgatója az ausztrál Supercars-sorozat vezetőjeként Melbourne-ben van a hétvégén, hiszen a sorozatot ezúttal együtt rendezik meg a Forma–1-es Ausztrál Nagydíjjal.

Michael Masi és Lewis Hamilton majdnem másfél év után van ismét egy helyszínen Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Clive Mason

A botrányos végjátékot hozó, 2021-es abu-dzabi szezonzáró óta ezzel először van egy helyszínen Masi és Lewis Hamilton. A Mercedes egyértelműen az ausztrált okolta Hamilton elveszített világbajnoki címéért, miután nem szabályszerűen járt el a biztonsági autó kihívásánál. és az istálló ki is rúgatta őt az F1 versenyigazgatói pozíciójából. A brit pilóta ennek ellenére nem szándékozik megbeszélni a másfél éve történteket Masival.

– nyilatkozta Hamilton a versenyhétvégét megelőző sajtótájékoztatón.

Forrás