Vágólapra másolva!
A The Times szakírója, Matthew Syed Lewis Hamilton jelenéről és jövőjéről írt, és úgy gondolja, hogy lesz még egy elképesztő fejezet a hétszeres világbajnok pályafutásában, de az már közel sem biztos, hogy a Mercedesnél.

Lewis Hamilton szerződése 2023 végén fog lejárni a Mercedes csapatával, miközben a német istálló az idei évet sem indította erősen. Ennek kapcsán a The Times szakírója, Matthew Syed írt Hamiltonról, aki szerint bár hűséges a brit pilóta, viszont benne van a pakliban, hogy elgondolkozik a csapatváltás lehetőségén - olvasható a motorsport.com oldalán.

- mondta el az újságíró.

Lewis Hamilton nem biztos, hogy marad a Mercedesnél Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Nemrég Christian Hornert is megkérdezték arról, hogy van-e esély arra, hogy náluk folytatja Hamilton – Syed szerint „új szintre emelné az F1-et" Hamilton és Verstappen párosa, azonban nehéz elképzelni a dolgot. Arra viszont lehet esély,

hogy a Mercedes a magas fizetése miatt nem tartja meg Hamiltont.

Új szintre emelné a Forma-1-et az a lehetőség, hogy Hamilton és Verstappen egy csapatnál csap össze egymással.

De arra is lehet esély, hogy a Mercedes összeszedi magát és újra jó tempót tud hozni. Viszont az is elképzelhető – és ezt sok Hamilton-ellenes személy kilátásba helyezte -, hogy a Mercedes az idei szezon végén véget vet a kapcsolatuknak,

mivel állítólag 60 millió fontot kell fizetniük évente.

Syed azzal zárja az írását, hogy véleménye szerint benne van még egy „lenyűgöző fejezet" a 38 éves versenyző pályafutásában, és kiutat fog találni a nehézségeiből – de nem biztos, hogy a Mercedesnél:

– fogalmazott az újságíró.