Hamilton: Vannak napok, amikor abba akarom hagyni

F1 Grand Prix Of Mexico Mexico GP Ciudad de Mexico Formula 1 fia Circuito Hermanos Rodriguez 2022 motorsport Max Verstappen Red Bull Racing Lewis Hamilton Mercedes AMG Petronas Mercedes AMG Petronas Formula One Team Oracle Red Bull Racing F1 Grand Prix Ci
Verstappen megdöntheti Hamilton elképesztő rekordját
Vágólapra másolva!
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton a közösségi-oldalán posztolt a hétvégén sorra kerülő Ausztrál Nagydíj előtt. A brit pilóta azt írta: vannak napok, amikor úgy érzi, abba kellene hagynia.

A Forma-1-es legenda az elmúlt évben a Mercedes versenyképtelen autójával küszködött, miközben éveken át uralta a sportágat.

Hamiltonnak (jobbra) egyelőre nincs jó szezonja Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora

A 38 éves versenyző az utóbbi időben tehetetlenül nézni, ahogy Max Verstappen, a Red Bull pilótája megállíthatatlanul száguld autójával a harmadik világbajnoki címe felé.

Kevesen lepődnének meg, ha a holland a hétvégi Ausztrál Nagydíjon újabb futamgyőzelmet ünnepelhetne.

A szezon harmadik nagydíja előtt azonban Hamilton az Instagramon egy felkavaró poszttal inspirálta rajongóit, amelyben arról írt, hogy nem adja fel a küzdelmet.

A brit pilóta póló nélkül kocog parton, miközben azt üzeni rajongóinak, hogy "legyen jó hetük".

A képaláíráshoz pedig hozzáteszi:

Valamilyen álmot vagy célt, ami jobb emberré tesz minket, teljesebbé teszi az életünket, és büszkévé tesz minket. Vannak napok, amikor lehetetlennek érezzük, hogy elérjük, de nem így van. Elérhetjük. El fogjuk érni" – írta Hamilton a közösségi oldalán, és hangsúlyozta, hogy érzi a rajongók szeretetét és a támogatását, és a tízszeresen küldi vissza nekik

Az elmúlt hetekben egyébként olyan pletykák söpörtek végig a paddockon, amelyek Hamilton Marcedestől való távozásáról. Állítólag a Ferrarinál és Red Bullnál is felmerült a hétszeres világbajnok szerződtetése.