Társoldalunk:

Megdöbbentő ítélet született a megtámadott és kirabolt F1-es pilóta ügyében

2023.03.26. 11:28

Ártatlannak találta a bíróság, így felmentette Liam Williamset, akit azzal vádoltak, hogy a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság döntője után a stadion előtt Lando Norris karjáról ellopta a pilóta méregdrága óráját.

A mintegy másfél éve történt esetről a héten zajló tárgyalás során jelentették ki, hogy a McLaren Forma–1-es versenyzőjét valóban megtámadták és kirabolták. Az Anglia számára vesztes Eb-döntő után Norris egy barátjával sétált a Wembley parkolójában, amikor két ember hozzájuk lépett. Az egyikük megragadta a pilóta nyakát, miközben a másik letépte a csuklójáról a mintegy 63 millió forint értékű Richard Mille márkájú órájának azon típusát, amelyből az egész világon összesen 5 darab készült.

Norris az eset után feljelentést tett, a rendőrök pedig el is fogtak két gyanúsítottat. Az egyikük a 25 éves Liam Williams volt, akit a rablással vádoltak, ugyanis Norris bal csuklóján megtalálták a DNS-ét. A férfi nem tudott magyarázatot adni erre, ennek ellenére a héten a Harrow Crown Bíróság felmentette őt, és szabadon távozhatott onnan.

A tárgyalások a következő napokban folytatódnak, az eljárás során a McLaren brit pilótáját az ügyvédje képviseli.

Forrás