A Ferrari korábbi pilótája határozott véleménnyel van a Red Bullon belüli erőviszonyokról

Forma-1, Bahreini Nagydíj 2023, szombat, Max Verstappen, Sergio Pérez
Max Verstappen and Sergio Perez of Red Bull Racing after the qualifying ahead of the Formula 1 Bahrain Grand Prix at Sakhir Circuit in Sakhir, Bahrain on March 4, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Felipe Massa szerint nem kérdés, hogy Max Verstappen jobb pilóta Sergio Péreznél, a mexikói teljesítményét ugyanis nem tartja elég kiegyensúlyozottnak. A brazil azt is hozzátette, hogy a holland hány vb-címig juthat.

Felipe Massa 2017-ig volt állandó tagja a Forma–1 mezőnyének, így Verstappennel és Pérezzel is versenyzett együtt. Noha a Red Bull két pilótája az első két versenyhétvégén 1-1 győzelemmel és második hellyel gazdazgodott, a Sauber, a Ferrari és a Williams egykori versenyzője úgy gondolja, Verstappen idén is könnyedén nyeri meg a vb-címet.

Elképesztően érett a korához képest, és a két világbajnoki cím még jobbá tette – mondta Massa. –

Ugyanígy volt ez Michael [Schumacher] esetében a Ferrarinál vagy Lewis [Hamilton] esetében a Mercedesnél. A körülmények tökéletesek egy Red Bull-korszakhoz."

Massa már díjátadóként is gratulálhatott Verstappen sikereihez Forrás: AFP/Lars Baron

Sergio Pérezről ugyanakkor szigorúbb véleménye van Felipe Massának: szerinte a mexikói pilótából elsősorban a kiegyensúlyozottság hiányzik, ezért Charles Leclerc-t is esélyesebbnek tartja Verstappen legyőzésére.
„Maxhoz és Lewishoz hasonlóan

jelentette ki Massa.