Társoldalunk:

Fizetés nélkül akart távozni, majd szándékosan elgázolt egy embert a volt F1-es fejlesztőpilóta

2023.03.24. 08:22

Elképesztő történetről számolt be a Racingline Carmen Jordával kapcsolatban. A Lotus, illetve a Renault egykori fejlesztőpilótája nem akart fizetni egy kozmetikai szolgáltatásért, majd, amikor meg akarták akadályozni a távozásban, elgázolta az egyik alkalmazottat.

Carmen Jordá - aki 2015 és 2017 között a Forma-1-es Lotus, majd az abból lett Renault fejlesztőpilótája volt - a Madrid közelében található Pozuelo nevű településen viselkedett felháborító módon.

A Telecinco nevű spanyol televíziós csatorna reggeli műsorában, az El programa de Ana Rosában foglalkoztak az esettel, miszerint Jordá egy szépészeti klinika szolgáltatását vette igénybe, de távozásakor állítólag nem volt hajlandó kifizetni a 300 eurós, vagyis jelenlegi árfolyamon 114 837 forintos összeget. A 34 éves pilóta arra hivatkozott, hogy együttműködési megállapodása van a cég tulajdonosával, de egyébként is végig udvariatlanul viselkedett.

Carmen Jordá nem lehet büszke a tettéreForrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Az igazán elképesztő jelenetsor azonban csak ezután következett. Jordá megfenyegette a távozását megakadályozni igyekvő munkatársat, hogy elüti. Mindezt pedig be is váltotta, és Maseratijával tényleg nekihajtott az áldozatának, aki 3-4 métert repült. Ezt követően teljes sebességgel távozott a helyszínről.

Az áldozat nem szenvedett súlyos sérüléseket, és már otthon van, de az esetnek pszichológiai szempontból is vannak következményei nála. A műsor készítői természetesen Jordát is megkeresték, aki azonban nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, sőt, a második alkalom után odáig ment, hogy letiltotta a telefonszámot.

Arról nincs információ, hogy a rendőrség vizsgálja-e az ügyet.