Vágólapra másolva!
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint nincs gond a német istállónál, annak ellenére, hogy a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton többször is nyíltan kritizálta saját csapatát.

Látványosan gyengén kezdte a 2023-as F1-es idényt a Mercedes, amely két verseny után még dobogós helyezést sem tudott elérni - ilyen legutóbb 2012-ben fordult elő a német csapattal.

A visszafogott teljesítmény miatt Lewis Hamilton többször is nyíltan bírálta a csapatot, miszerint az ő visszajelzéseit egyáltalán nem vették figyelembe az autó fejlesztésekor.

A motorsport.com megírta, hogy Wolff ezt azzal magyarázta, hogy a hétszeres világbajnok csak véleményt nyilvánított, ettől függetlenül továbbra is kitart a csapat mellett.

Toto Wolff szerint Lewis Hamilton továbbra is kitart a csapat mellett Forrás: Daimler AG/Steve Etherington/Mercedes-Benz Grand Prix Ltd.

"Nem nagyon szeretjük szépíteni a dolgokat. Realisták vagyunk. Még a jó éveinkben is hangoztattuk, ha valami nem volt elég jó. Most pont egy ilyen helyzetben vagyunk.

de ez nem így van. Ugyanaz a célunk, világbajnoki címeket nyerni" - nyilatkozta az osztrák üzletember.

"Együttesen döntöttünk úgy, hogy maradunk a tavalyi koncepció mellett, mert az év végi eredmények bíztatóak voltak.

Kemény dolog lesz, de ez szükséges rossz" - árulta el Wolff, mi kell ahhoz, hogy a Mercedes újra bajnokesélyes legyen a jövőben.