Egyre közelebb Verstappen újabb vb-címe: Pérez nem akar bajnok lenni?

Forma-1, Bahreini Nagydíj 2023, szombat, Max Verstappen, Sergio Pérez
Max Verstappen and Sergio Perez of Red Bull Racing after the qualifying ahead of the Formula 1 Bahrain Grand Prix at Sakhir Circuit in Sakhir, Bahrain on March 4, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Váratlan felfedezést tett közzé a FormulaNerds Twitter-oldala: eszerint a Szaúd-arábiai Nagydíjon győztes Sergio Pérez utólag úgy módosította a bejegyzését a közösségi oldalán, amely alapján arra lehet gondolni, hogy nem gondolkodik világbajnoki címben.

A Red Bull mexikói pilótája összességében könnyedén nyerte meg a dzsiddai futamot, annak ellenére, hogy a táv felénél már közvetlenül mögötte haladt a 15. helyről induló csapattársa. Max Verstappen azonban a hajrában nem jelentett igazi veszélyt Pérezre, noha a leggyorsabb kört megfutotta a mexikói kisebb bosszúságára.

A csapat újabb kettős győzelme után a holland mögött az összetettben így egy ponttal álló mexikói vasárnap este az alábbi szöveget írta ki a közösségi oldalára spanyolul.
„Nehezebb volt, mint amire számítottam, de végül is boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem az ötödik győzelmemet a Forma–1-ben. Nagyon örülök a csapat eredményének. Továbbra is keményen fogom nyomni, hiszen bajnok akarok lenni."

Ám ez az üzenet nem sokáig maradt érintetlen, ugyanis egy-két órán belül megváltoztatta a bejegyzést Pérez: a módosítás az volt, hogy

a „hiszen bajnok akarok lenni" részt kitörölte.

A képernyőfotóknak köszönhetően azonban a régebbi írás is megőrződött, a szurkolókat pedig elgondolkodtatta, vajon miért törölte ki ezt a félmondatot Pérez.