Társoldalunk:

A korábbi F1-es világbajnok alaposan belerúgott a hálátlan Max Verstappenbe

2023.03.21. 08:02

A 2016-os Forma-1-es világbajnok, Nico Rosberg nem kímélte a Max Verstappent a Szaúdi nagydíj után. A korábbi német pilóta szerint a holand versenyző magatartása nem megfelelő. Mondta mindezt, miután a tudomására jutott, hogy a szombati problémák után kihagyta a csapatmegbeszélést.

Max Verstappen ismét nehezen viselte, hogy valami nem úgy alakult, ahogy ő elképzelte. Szaúd-Arábiában a szombati időmérő edzésen technikai gondjai adódtak, emiatt végül csak a 15. helyről várhatta a vasárnapi futamot, és bár szép felzárkózást mutatott be, láthatóan frusztrálta a dolog, hogy nem sikerült levadásznia a csapattársát.

Nico Rosberg nem kímélte Max VerstappentForrás: AFP/Andrej Isakovic

Nico Rosberg, a Mercedes egykori világbajnok szerint Max Verstappen viselkedhetne kicsit szebben is, tekintve, hogy a csapata elképesztő munkát végez hétről hétre - írja a Motorsport.

„Nem jó ezt látni. Azt is elmondták nekünk, hogy kihagyta a [szombati] csapatmegbeszélést. Nem hiszem, hogy ez jó hozzáállás vagy mentalitás a szezon ilyen korai szakaszában, amikor a csapat olyan briliáns munkát végzett és olyan keményen dolgozott. Szerintem lehetne hálásabb is" - mondta Rosberg.