Michael Schumacher testvére is piszkálja a Mercedest

Forma-1, Ralf Schumacher
Former Formula One driver Germany's Ralf Schumacher is pictured during the second practice session at the Red Bull Ring race track in Spielberg, Austria, on July 9, 2022, ahead of the Formula One Austrian Grand Prix. (Photo by ERWIN SCHERIAU / APA / AFP) / Austria OUT
Vágólapra másolva!
A korábbi Forma-1-es pilóta, Ralf Schumacher is megszólalt a Mercedes csalódást keltő teljesítményével kapcsolatban. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher testvére, a Mercedes tartalékpilótájának, Mick Schumachernek a nagybátyja elsősorban a felelősök keresését látja fontosnak. 

"Azt hiszem, a Mercedes korábban még soha nem kezelte olyan nyíltan és őszintén a problémáit, mint most" - jegyezte meg a korábbi versenyző a Formel1.de-nek adott interjújában. Hozzáteszi ugyanakkor, hogy ez a hozzáállás értékelendő, de nem szünteti meg a gondokat, melyek szerinte csak halmozódnak tavaly óta.

A korábbi F1-es versenyző Ralf Schumachernek határozott véleménye van a Mercedes gondjairól Forrás: AFP/Erwin Scheriau

"Nemcsak az a baj, hogy már második éve olyan autónk van, amelyik győzelemre képtelen, és amit egy kis testvércsapat megeszik reggelire, hanem az is átgondolandó, hogy valójában ki a felelős azért, hogy ez a koncepció megvalósult. A csapatnak rá kell jönnie, hogy biztosan ragaszkodnak-e ehhez az elképzeléshez, és ha igen, akkor képesek-e ugyanazzal az emberi erőforrással sikerre vinni."