Társoldalunk:

Michael Schumacher egykori főnöke alattomosnak nevezte a Mercedes vezérét

2023.03.15. 14:19

A korábbi Forma-1-es csapatfőnököt, Eddie Jordant alaposan felbosszantotta a Mercedes vezérének, Toto Wolffnak a Bahreini Nagydíj után adott nyilatkozata.

A Mercedes pilótái, Lewis Hamilton és George Russell csak az ötödik és a hetedik helyen végeztek az idény első versenyén, a Bahreini Nagydíjon, és Toto Wolff csapatfőnök szerint nem is lesz versenyképes a koncepciójuk, ezért jelentős változtatásokra van szükség az autón.

A formula.hu megírta, hogy Wolff hozzáállása és nyilatkozata David Coulthardnak sem tetszett, Michael Schumacher egykori főnökét, Eddie Jordant pedig egyenesen felháborította. 

"Ő a vezérigazgató, ő a főnök. Őt terheli a felelősség, minden az ő felügyelete alatt zajlik. Hibáztatni vagy kritizálni bárkit is a tervezői csapatában igazából alattomos és nagyon durva" - nyilatkozta egy podcast-adásban Jordan.

Utálom ezt hallani, mert férfinak kellene lennie, felállnia és viselnie a kudarcot, és azt mondani, hogy az én csapatommal és embereimmel pillanatnyilag nem tudtuk sikeresen megoldani a feladatot, de várjuk, ami előttünk áll és sokkal erősebbek leszünk, mint voltunk tavaly. Úgy gondolom, Toto van eléggé erős, nagy és férfi ahhoz, hogy kiálljon és ezeket megoldja" - tette hozzá a korábbi F1-es csapatfőnök.