Társoldalunk:

Christian Horner: Nem azért vettem feleségül Gerit, mert ő egy Spice Girl

2023.03.13. 14:22

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner egy interjúban elárulta, nem azért vette feleségül Geri Halliwellt, mert Spice Girl volt. Számára ez nem volt fontos, csakis a szerelem.

A Red Bull tökéletesen kezdte a szezont, Max Verstappen az első, míg Sergio Pérez a második helyen végzett a Bahreini Nagydíjonon, így boldog lehet Christian Horner. Már csak azért is, mert a brit csapatfőnöknek otthon legalább épp olyan izgalmas az élete, mint a Red Bullnál.

A felesége - a korábbi Spiece Girl - Geri Halliwell éppen most fejezte be a gyerekeknek szóló könyv megírását a "Rosie Frost and the Falcon Queen" címmel.

A sztárpár 2014-ben jött össze, és egy évvel később össze is házasodott. Néhányan úgy gondolták, hogy a kapcsolat nem lesz tartós, Horner azonban úgy látja, azóta is "jól kiegészítik egymást."

Christian Horner és a felesége, a Spice Girl Geri HalliwellForrás: Mark Thompson/Getty Images

"Az élet titokzatos módon működik. Nem azért vettem feleségül Gerit, mert ő egy Spice Girl. Hozzámentem, mert szerelmes lettem belé. Jövőre lesz tíz éve, hogy boldogságban együtt élünk" - idézte a The Sun Horner szavait.

„Nagyon különböző karakterek vagyunk, de jól kiegészítjük egymást" – Geri maga az őserő. Horner hozzátette, hogy zavarba jött, amikor először megpróbálta megcsókolni Gerit. Pedig a versenypályán ritkán jön zavarba.