Társoldalunk:

Bundesliga-frizura és meztelen fenék mutogatása: nagy boldogság megszabadulni a Mercedestől

2023.03.12. 14:24

Az Alfa Romeo F1-es pilótája, Valtteri Bottas nagyon örül, hogy a Mercedeshez képest most egy sokkal lazább környezetben van. Már csak azért is, mert így a Bundesliga-frizurával feszíthet, korábbi csapatánál ezt nem engedték volna meg neki.

A finn pilóta a mostani szezon előtt, még a nyaralása alatt vágatott magának Bundesliga-frizurát, és ezt meg is tartotta. Bottas az előszezoni tesztre készített sisakját a hajáról és a bajszáról mintázta.

„El tudom képzelni, hogy a Mercedes nem engedte volna meg ezt sem" – mutatott Bottas a hajára.

Bottas nagyon boldog, hogy az Alfa Romeónál nem veszik mindig annyira komolyan a dolgokat, mint Mercedesnél.

„Az biztos, hogy teljesen más a légkör" – nyilatkozta Bottas a Motorsportnak. A finn versenyző nagyon boldog és kreatív napjait éli, saját kávé és gin márkát alapított, bicikli versenyt szervezett Finnországban, és a meztelen fenekét is kirakja Instagramra, ha úgy támad kedve.

Valtteri Bottas most úgy nézhet ki, ahogy szeretneForrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

Úgy érzem, most igazán önmagam lehetek. Az biztos, hogy van különbség a csapatok hozzáállása között. Bizonyos dolgokban lehet, hogy kicsit jobban korlátoznak máshol. Egy idő után szerintem megtanulja az ember, hogy semmit nem szabad túl komolyan venni, pláne nem saját magát. Az biztos, hogy boldogabb vagyok most, mint korábban."