Társoldalunk:

A Mercedes bahreini égése ellenére pozitív a hangulat: Schumacher ezt üzente Hamiltonnak

2023.03.09. 11:05

Mick Schumacher a nem túl jó bahreini eredmények ellenére pozitívan élte meg az első versenyt a Mercedes tartalékjaként, ráadásul a jövőt is szépnek látja. A fiatal német szerint a német gyártónál nagyon keményen dolgoznak, és egyelőre még pozitív a hangulat.

A Motorsport beszámolója szerint Mick Schumacher nagyon élvezte az első futamot, melyet a Mercedes garázsából követhetett figyelemmel, az egykori Haas-pilóta láthatóan nem foglalkozik Günther Steiner kritikájával sem.

„Nagyon tanulságos volt, nagyon érdekes volt számomra, hogy más szemszögből láthattam a versenyzést" – árulta el Schumacher. - Soha nem találkoztam még ezzel az oldalával a Forma-1-nek".

Mick Schumacher derülátó a rossz szezonkezdet ellenéreForrás: AFP/Andrej Isakovic

Hozzátette, sok mindent magába tudott szívni, amit a jövőben hasznosítani tud majd, de továbbra sem tett le a visszatérés lehetőségéről.

Hamilton 50 másodperces hátrányban futott be a célba Verstappen mögött, amivel mindössze az 5. helyre fért oda, Russellt pedig a 7. helyen intették le, ennek ellenére a német pozitívan látja a jövőt. Az F1 Nation legújabb podcastjában arról beszélt, hogy mindenki nagyon keményen dolgozik a Mercedesnél, hogy megoldást találjanak a problémáikra.

„Úgy gondolom, hogy mindenki pozitív igyekszik maradni, a pozitívumokra koncentrálunk, és tényleg előre tekintünk, hogy hamarosan megfordítsuk a dolgokat. A Mercedes mindig is az egyik legjobb csapatnak bizonyult a fejlesztések és az események megfordítása terén. Szóval igen, Lewis derűlátó és pozitív lehet."