A Ferrari pilótái nagyon elégedettek a pénteki eredményekkel

Szahír, 2023. február 25. A Ferrari technikusai dolgoznak a Bahreini Nagydíjnak otthont adó szahíri pályán tartott tesztelésen 2023. február 25-én. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 5-én rendezik Bahreinben. MTI/EPA/Ali Haider
Vágólapra másolva!
A hétvégi szezon nyitó Bahreini Nagydíj előtti utolsó, pénteki szabadedzést követően a Ferrari két pilótája egyaránt igen optimistán nyilatkozott.

"Trükkösebb volt a nap, mint arra előzetesen számítottunk. Kerestük a megfelelő egyesúlyt, és sokat változtattunk a kocsin az edzések között, hogy megtaláljuk a megfelelő beállításokat. De még csak péntek van, és egészen biztos vagyok benne, hogy mindenre megtaláljuk a választ, és holnap előre tudunk lépni" - mondta a nap végén Carlos Sainz.

Csapattársa, a francia Charles Leclerc talán még nála is optimistább hangot ütött meg.

"Az első nap, és remekül sikerültek a tréningek. Sok kört tudtunk megtenni, egyre komfortosabbnak érzem az autót, ami nagyon jó jel. Azt persze még mindig nehéz megmondani, hogy hol is tartunk valójában, hiszen mindenki más-más tervvel futott neki a napnak. De mi most csak magunkra figyelünk, és továbbra is megfelelő irányba megyünk."