Társoldalunk:

Óriási a botrány: Élő halottnak nevezték Schumachert a Netflixen

2023.02.21. 07:45

A Netflixen ezen a héten, február 24-én mutatják be a Hajsza a túlélésért című Forma-1-es sorozat ötödik évadját. Ám a bemutató előtt hatalmas botrány robbant ki, mert a sorozat előzetesében sétáló halottnak, vagy élő halottnak nevezték a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiát.

Az előzetes egyik részében Gene Haas, a Haas F1-es csapat tulajdonosa hallható, amint a német versenyzőt, Mick Schumachert "sétáló halottnak" (egyes felháborodott kommentelők szerint élő halottnak) nevezi, miközben a csapatmenedzserrel, Guenther Steinerrel beszél telefonon. Az amerikai üzletember a 23 éves Mick Schumacher teljesítményét a 2022-es Monacói Nagydíjon értékelte, miután a pilóta a 27. körben elvesztette uralmát autója felett. A rajongók azonban aljas húzásnak nevezték e megjegyzés beillesztését a filmbe, mivel Mick Schumacher édesapja, Michael majdnem végzetes síbalesetete után évek óta magatehetetlenül fekszik otthonában.

Egy rajongó azt íra: "Az a tény, hogy a Netflix a Mickről szóló epizódban Mickre „halott emberként" hivatkozik valóban undorító és aljas húzás. Egy másik közösségimédia-felhasználó így nyilatkozott: "Ez szörnyű Micknek és Michaelnek egyaránt.

Forrás