Társoldalunk:

Kínosan magyarázkodik Hamilton főnöke

2023.02.20. 09:42

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint előbb-utóbb versenyképes lesz a csapata az F1-ben, de azt nem tudja megmondani, mikor.

A Mercedes tavalyi szezonja nem volt éppen problémamentes, ezért a német istálló csapatfőnöke, Toto Wolff óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy milyen idényre számít 2023-ban.

"15 percig gondolkoztam ezen az egy szón, amikor a sajtóközleményről beszéltünk. Mert egyrészt azt akarod mondani, hogy versenyképesek leszünk, másrészt viszont szerénynek és realistának is kell lenni, így azt is mondhatnánk, hogy remélem, versenyképesek leszünk" - kezdte az esélylatolgatást az osztrák üzletember.

Toto Wolff nem adott egyértelmű választ a Mercedes idei esélyeirőlForrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A középutas megoldás, hogy ott leszünk a harcban. Csak azt nem tudjuk, hogy mikor. A teljesítményünk terén szerintem ott vagyunk, amit előzetesen kitűztünk magunknak, de nem tudjuk, hol vannak a többiek" - tette hozzá az 51 éves csapatfőnök.

"A legfontosabb, hogy alázatosak maradjunk. Főleg a tavalyi év tekintetében kell alázatot gyakorolnunk, emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy sokáig messze voltunk az előző szezonban" - zárta gondolatait Wolff.

Forrás