Társoldalunk:

Zokognak Michael Schumacher rajongói

2023.02.01. 09:22

A svéd versenyző, Mattias Ekström megható sorokat írt Michael Schumacherről, a Forma-1 hétszeres világbajnokáról. A 2013-as síbaleste óta az otthonában ápolt legenda évente egyszer részt vett a bajnokok Tornája (Race of Champions) versenyen is, ahol a riválisa volt Ekström, aki le is győzte Michaelt, nemrég pedig a fiát, Micket is.

Ekström - akit a ralikrosszból és a német túraautó-bajnokságból is ismerhetnek a száguldás szerelmesei - a közösségi oldalán emlékezett meg korábbi riválisáról. A svéd klasszis közös korábbi képet osztott meg Michael Schumacherről, és Mickről is. 2009-ből és most, 2023-ból.

Michael Schumacherről írt megható bejegyzést a korábbi riválisaForrás: AFP/-

"Többször is döntőztem Michael Schumacher ellen. Ezért is volt most fantasztikus érzés Mickkel versenyezni. Számomra nagyon megható ez, mert az édesapjával csak kellemes pillanataim voltak. Egészen különleges érzés volt Micket is a döntőben látni. Nagyon büszke vagyok, mert ő egy óriási tehetség, és sok siker áll még előtte" - írta Mattias Ekström a közösségi oldalán.

A posztra a rajongók érzelmes hozzászólásokkal reagáltak:

"Megríkattál minket a képernyő előtt"; "Jaj, a szívem. Ez annyira szép"; "Vérzik a szívem! Milyen mély érzelmek" - írták a kommentelők.