Társoldalunk:

Bizonytalan jövője ellenére tárgyalás helyett a hullámokat szeli Lewis Hamilton - videó, képek

2023.02.01. 15:18

A hétszeres világbajnok brit Lewis Hamilton szerződésének meghosszabbítása még mindig várat magára a Mercedesnél, ugyanis a brit pilóta továbbra is inkább a kikapcsolódással van elfoglalva.

A brit pilótának a mostani szezon végén lejár a szerződése, amelyről Toto Wolff, a Forma-1-es Mercedes csapatfőnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy Hamilton kezében van a saját jövője, neki kell elsőként jeleznie, ha már nem élvezi a versenyzést, vagy a Forma-1-gyel járó megerőltető életritmust.

A döntés egyelőre úgy néz ki, hogy nem született még meg, a tárgyalásra is várni kell. Lewis Hamilton ugyanis a legfrissebb Instagram-posztja szerint egyelőre nem a jövőjével van elfoglalva, inkább a másik szerelmének, a szörfözésnek hódol.

"Ha visszatér Európába, összedugjuk a fejünket, birkózunk egy kicsit, ezt követően biztos vagyok benne, hogy majd pár óra múlva úgy hagyjuk el a szobát, hogy minden kérdés tisztázódott" - mondta Toto Wolff egy korábbi interjújában. Erre azonban jelen állás szerint még egy ideig biztosan várni kell.