Vágólapra másolva!
Pierre Gasly, az Alpine Forma-1-es pilótája meglátogatta a NFL-ben szereplő Miami Dolphins edzését, ahol még egy 100 yardos futóversenyt is bevállalt a Super Bowl-győztes Tyreek Hill-lel. A delfinek elkapója viccből még ezt is megjegyezte, hogy a lábai gyorsabbak, mint Gasly autója.

Pierre Gaslyt a Miami Dolphins sztárja, Tyreek Hill fogadta a csapat edzőkomplexumában, majd megajándékozta a francia pilótát egy Hill feliratú dedikált mezzel.

Ezt követően Hill azzal viccelődött, hogy a lábai gyorsabbak, mint Gasly autója, így jöhetett egy 100 yardos futóverseny a floridai Baptist Health edzőkomplexumban.

Gasly idén biztosan visszatér Miamiba, hiszen május 5. és 7. között versenyhétvégét rendeznek a Florida állam délkeleti részén.

A Miami Nagydíj szervezői éppen a múlt héten fedték fel a 2023-as futamra egy vadonatúj, háromszintes, a rajt-cél vonalra néző Paddock Club terveit.

A 2022-es futam nem aratott osztatlan sikert, ezért a szervezők idén a teljes 3,36 mérföldes versenypályát újraaszfaltozták a több előzés reményében.