Vágólapra másolva!
A kétszeres Forma-1-es világbajnoknak nem tetszik az ötlet, hogy a Red Bull a frissen kinevezett harmadik számú versenyzőre, Daniel Ricciardóra bízzon minden szimulátoros feladatot, mert ebből ő is ki akarja venni a részét.

Daniel Ricciardo hosszú idő után először nem lesz ott a Forma-1-es rajtrácson 2023-ban, de nem távolodik el a száguldó cirkusztól, hiszen visszatér a Red Bullhoz, ahol harmadik számú pilóta lesz. Az ausztrál érkezése egyes feltételezések szerint akár veszélyt is jelenthet Sergio Perez ülésére az idei szezont követően, azonban Max Verstappennek sem feltétlenül tetszik a rutinos versenytárs leigazolása - derült ki a Motorsport.com oldaláról.

A címvédő ugyanis nem szeretné, ha Ricciardo nagy szerepet vállalna az autóbeállítások elvégzésében, és szeretne maga is a szimulátorban dolgozni, aminek véleménye szerint nagy előnyei vannak.

- nyilatkozta a holland.

Max Verstappen már ideges Forrás: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel/NurPhoto/Beata Zawrzel


- tette hozzá Verstappen.

- zárta a kétszeres világbajnok, aki nemrégiben részt vett a virtuális Le Mans-i 24 órás versenyen, bár ez nem sikerült a legjobban számára. A holland világbajnok pilóta egy szimulátort is rakatott nemrégiben a 10 millió fontot érő magánrepülőgépébe.