Társoldalunk:

Gyászol Michael Schumacher családja

2023.01.24. 15:30

Szomorú hír érte a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher lányát, Ginát, aki az Instagram-oldalán közölte, hogy elpusztult a család egyik legfontosabb versenylova.

A 25 éves német westernlovas édesanyjától, Corinna Schumachertől örökölte a sportág iránti szeretetét, korábban pedig nagy sikereket ért el Gunners Enterprise nevű lován, amelyen korábban még a legendás autóversenyző is lovagolt. Gina azonban most kénytelen volt meghozni egy rendkívül nehéz döntést, elaltatta kedvenc lovát.

Tegnap el kellett búcsúznom az egyik legjobb barátomtól, az egyik legnagyobb szívű és életem egyik legnagyobb lovától. Megszakad a szívem, hogy el kell őt engednem, de néha kemény döntéseket kell meghoznunk, hogy helyesen bánjunk állatbarátainkkal. Köszönöm mindazt a sok csodás pillanatot, amiket a családunknak adtál, és minden együtt megtett mérföldünket. Nyugodj békében, "Digger" Gunners Enterprise, túl korán hagytál itt minket! Fuss szabadon odafent - írta Gina a posztjában, amelyben több képet is megosztott a lováról, többek között olyanokat is, melyeken az állat Michael Schumcherrel látható.

Schumacher lánya 2013-ban, alig 16 évesen ennek a lónak a nyergében nyerte meg az első ifjúsági Európa-bajnoki címét az olaszországi Manerbióban.