Vágólapra másolva!
Szomorú hír érte a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher lányát, Ginát, aki az Instagram-oldalán közölte, hogy elpusztult a család egyik legfontosabb versenylova.

A 25 éves német westernlovas édesanyjától, Corinna Schumachertől örökölte a sportág iránti szeretetét, korábban pedig nagy sikereket ért el Gunners Enterprise nevű lován, amelyen korábban még a legendás autóversenyző is lovagolt. Gina azonban most kénytelen volt meghozni egy rendkívül nehéz döntést, elaltatta kedvenc lovát.

Köszönöm mindazt a sok csodás pillanatot, amiket a családunknak adtál, és minden együtt megtett mérföldünket. Nyugodj békében, "Digger" Gunners Enterprise, túl korán hagytál itt minket! Fuss szabadon odafent - írta Gina a posztjában, amelyben több képet is megosztott a lováról, többek között olyanokat is, melyeken az állat Michael Schumcherrel látható.

Schumacher lánya 2013-ban, alig 16 évesen ennek a lónak a nyergében nyerte meg az első ifjúsági Európa-bajnoki címét az olaszországi Manerbióban.