Társoldalunk:

Hamilton: Az apám sosem engedte, hogy sírjak

2023.01.22. 14:22

Lewis Hamilton az utóbbi években többször is vallott már nehéz gyermekkoráról, most pedig egy podcastben beszélt élete legnehezebb és legtraumatikusabb időszakáról.

A hétszeres Forma-1-es világbajnoknak nehéz körülmények és kihívások közepette kellett kiharcolnia, hogy eljuthasson a a királykategóriáig. A brit autóversenyző szerint sosem mutathatta ki a külvilág felé a gyengeségeit, többek között erről is beszélt Jay Shetty On Purpose című műsorában.

Gyerekkoromban édesapám sosem engedte, hogy sírjak, mert azt mondta, hogy az a gyengeség jele" – mondta hamilton. "Az iskolában én voltam az egyike a három színesbőrű gyereknek. Vélhetően ez volt a legnehezebb és legtraumatikusabb időszaka az életemnek" – folytatta a brit sportoló, aki bevallotta, volt idő, amikor legszívesebben feladta volna.

Lewis Hamilton nehézen élte meg a gyerekkorátForrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

"Az életben a legkönnyebb feladni. Sokkal nehezebb felállni és folytatni, de muszáj. Sokan küzdenek azért, hogy megtalálják a célukat. Ez természetes, és meg is fogják találni. Csak nem szabad feladni" - mondta a Mercedes pilótája.

A Hamiltonnal készült tejes interjú hétfőtől lesz elérhető.