Társoldalunk:

Így teljesítette a haldokló rajongója kérését a Ferrari pilótája - videó

2023.01.17. 10:47

Egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Eleonora kedvéért azonnal cselekedett Charles Leclerc, aki a nőt évek óta ápoló férfit lepte meg egy olasz tévéműsorban.

A 23 éves Eleonora szklerózis multiplexben szenved, ami egy gyógyíthatatlan idegrendszeri betegség. A népszerű tévéműsor házigazdája az ő kérésére hívta meg Leclerc-t, aki a nőt évek óta teljes munkaidőben ápoló, óriási Ferrari- és Leclerc-rajongó barátját, Giuliót lepte meg.

„Nagyszerű srác vagy. Nagyjából egyidősek vagyunk, de ilyen áldozatot kevesen hoznának. Ez is mutatja, hogy milyen szép pár vagytok és milyen erős a szerelmetek. Hihetetlen mindaz, amit Eleonoráért teszel – mondta a Ferrari monacói pilótája a meglepett férfinak. – Tudom, hogy Te is nagyra tartasz engem és a Ferrarit, de az én csodálatom irántad még nagyobb a benned lévő értékek miatt. Meghat ez a gyönyörű történet és megérdemled a világ minden boldogságát, ezért meglepetésekkel készültem."

Ezt kimondva Leclerc átnyújtotta Giuliónak a 2022 végén használt kesztyűit aláírva, valamint ferraris pólókat és sapkákat is adott a párnak. De a legnagyobb ajándék még hátra volt.

„Tudom, hogy az egyik álmod az volt, hogy eljuss a párizsi Disneylandbe, úgyhogy szereztem nektek két jegyet, hogy együtt el tudjatok menni."