Társoldalunk:

Verstappen szerint kiborulna a barátnője, ha azt csinálná, mint Lando Norris

2023.01.16. 13:48

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Max Verstappen a virtuális versenyzésben is gyakran képviselteti magát. A holland pilóta elárulta, hogy Lando Norrisszal ellentétben ő nem tart szimulátort a lakása nappalijában. Verstappen szerint ugyanis a barátnője finoman szólva sem örülne az ötletnek.

Nem unatkozik a 2023-as Forma-1-es szezonkezdésig Max Verstappen, aki ezen a hétvégén a virtuális Le Mans-i 24 órás versenyen állt rajthoz. A kétszeres Forma-1-es bajnok a Team Redline színeiben vett részt a futamon, ahol már korábban is megmérettette magát - derült ki a magyar Motorsport oldaláról.

A holland köztudottan nagy rajongója a szimulátorozásnak, akárcsak Lando Norris, akinek a korábbi lakótársa elárulta, hogy a fiatal brit egy nagy szimulátort tartott a nappali közepén, ahol a szabadidejének jelentős részét versenyzéssel töltötte. Max Verstappen elárulta, ő még véletlenül sem tenne ilyet, amire nyomós oka van.
A hálószobában? Nem hiszem, hogy a barátnőm értékelné  – nevetett a holland.

Verstappen szerint a barátnője nem értékelné, ha lenne szimulátor a szobájukbanForrás: AFP/Sebastien Nogier

Főleg, mivel késő estig beszélget a csapattársaival, és  pilóta határozottan nem hiszi, hogy értékelné ezt. De itt Monacóban a nappali tökéletes számomra. A verseny napján gondoskodom arról, hogy senki ne zavarjon, bezárom az ajtókat, és senki sem mehet a szimulátorom 10 méteres körzetébe –folytatta félig viccesen a kétszeres világbajnok.