Társoldalunk:

Kiderült, mikor érkezik a Forma-1 rajongók kedvenc sorozatának új évada

2023.01.13. 15:37

A Forma-1 szurkolói ismét beleshetnek a színfalak mögé, ugyanis nyilvánosságra hozták, mikor mutatják be a Netflix Drive to Survive, azaz Hajsza a túlélésért című F1-es dokumentumsorozatának ötödik évadát.

A Forma-1 és a Netflix által közzétett új évad előzetese szerint a sorozat február 24-én, egy héttel az idénynyitó Bahreini Nagydíj előtt mutatják be. Ezúttal a 2022-es szezon lesz a főszerepben, ahol Max Verstappen sorozatban második világbajnoki címét szerezte meg és ezúttal is olyan jeleneteket láthatnak a nézők, amelyek eddig nem kerültek nyilvánosságra. 

Verstappen meggondolta magát a Netflix sikersorozatával kapcsolatbanForrás: AFP/Daniel Leal

Érdekesség, hogy a negyedik évadot kihagyó Verstappen ezúttal szerepelni fog, pedig korábban úgy fogalmazott, hogy a tartalomszolgáltató eltúlozza a pályán történteket, ezért nem akart többet nyilatkozni a stábnak. Ennek ellenére az új évad kedvcsinálójában feltűnik a Red Bull holland pilótája is, ugyanis a hírek szerint meggondolta magát, miután „elbeszélgetett" a producerekkel annak érdekében, hogy nagyobb beleszólása legyen, milyennek ábrázolják őt.