Társoldalunk:

Magnussen nem akar összebarátkozni Hülkenberggel

2023.01.12. 08:06

A Haas versenyzője, Kevin Magnussen nem tartja fontosak, hogy jó viszonyban legyen új csapattársával, Nico Hülkenberggel, akivel korábban már összetűzésbe keveredett.

A két pilóta a 2017-es Magyar Nagydíj után balhzott egymással: Hülkenberg a mezőny legsportszerűtlenebb versenyzőjének nevezte az agresszív stílusa miatt sokat kritizált Magnussent, de a dán csak annyit válaszolt ellenfelének, hogy "lesz.phatja a golyóit".

Azt követően, hogy a Haas bejelentette, jövőre Hülkenberg lesz Magnussen csapattársa, újra előkerült a kettejük közötti botrány. Korábban mindketten többször kihangsúlyozták, hogy már túlléptek a történteken és készen állnak az együttműködésre.

Kevin Magnussen szerint nem fontos, hogy jóban legyen új csapattársávalForrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Sosem álltunk közel egymáshoz, mostanában és a múltban sem. De Bahreinben összefutottunk a repülőtéren, és mondhatni, ez a találkozás olyan volt, mintha először láttuk volna egymást. Sokan azt hiszik, hogy van közöttünk valamiféle neheztelés, de valójában nincs" - nyilatkozta az Autosportnak Magnussen, aki jó szakmai kapcsolatot szeretne ápolni német csapattársával, de úgy véli, arra nem lesz szükség, hogy a pályán kívül is jóban legyenek egymással.

Nem hiszem, hogy a legjobb haverokká kell válnunk. Úgy értem, ki tudja! Tisztelem őt, mint versenyzőt, és szerintem csak ez számít. Most emberként is megismerem majd őt. Sosem álltam közel hozzá, hogy emberként is megismerhessem - tette hozzá Magnussen.

Forrás