Társoldalunk:

Michael Schumacher tovább harcol: üzentek a rajongóknak

2023.01.08. 13:02

Michael Schumacher állapotáról évek óta nem adtak hivatalos tájékoztatást. Most az Instagram oldalán a Forma-1-es legenda születésnapja kapcsán üzentek.

A Michael Schumacher Instagram oldalát kezelő csapat a "harcolj tovább" üzenettel köszönte meg a születésnapi jókívánságokat, miután a hétszeres Forma-1-es világbajnok legenda január 3-án töltötte be az 54. életévét.

A pénteki posztban az 1,2 milliós követőtábornak üzentek: "Nagyon köszönjük mindenkinek a születésnapi jókívánságokat! Nagyra értékeljük őket", aztán a hashtagek között a KeepFighting és a KeepFightingMichael vagyis a "harcolj tovább, Michael" is szerepelt - vette észre a Ripost.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, és azóta keveset tudni a pontos állapotáról. Felesége, Corinna a Netflix dokumentumfilmjében elmondta, megpróbálják úgy folytatni a családi életüket, ahogy azt Michael szereti.

És folytatjuk az életünket. A magánügy az magánügy, ahogy Michael mindig is mondta. Nagyon fontos számomra, hogy továbbra is a lehető legjobban teljen az élete. Michael mindig megvédett minket, és most mi is megvédjük őt."

Január 3-án Michael Schumacher fia, Mick is az Instagramon kívánt boldog születésnapot édesapjának.