Felejthetetlen képsorok: íme, a 2022-es F1-es szezon legjobb pillanatai - fotók

Forma-1, Francia Nagydíj, Fernando Alonso, Alpine
France, Le Castellet, 2022-07-24. French F1 Grand Prix on the Paul Ricard circuit. At the end of 53 laps, it is the RedBulldriver Max Verstappen who finishes in the lead. Lewis Hamilton and George Russell complete the podium. Photograph by Xavier Duvot / Hans Lucas. France, Le Castellet, 2022-07-24. Grand prix de France de F1 sur le circuit Paul Ricard. Au terme des 53 tours, c’est le pilote RedBull Max Verstappen qui termine en tete. Lewis Hamilton et George Russell completent le podium. Photographie de Xavier Duvot / Hans Lucas. (Photo by Xavier Duvot / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma-1 hivatalos Twitter-oldala közzétette a 2022-es szezon legjobb fotóit. A szerkesztőknek nem volt könnyű doguk a válogatásnál, ugyanis számtalan emlékezetes pillanat született.

Nem is csoda, hogy egy bejegyzésben több kép van, és ha ez nem lenne elég, az F1 napok óta csöpögteti a fotókat, így több bejegyzés is született. "Botrány, izgalom, dráma, látvány és háború - minden, amiről az F1 2022-es szezonja emlékezetes marad" - a legjobb pillanatokról a linkre kattintva olvashatnak részletesen, az alábbiakban pedig fotókon is visszaemlékezhetnek a legnagyobb pillanantokra.