Társoldalunk:

Lewis Hamilton egója egy Jumbo Jet sebességével száll

2022.12.17. 10:30

A korábbi Forma-1-es pilóta, Christian Danner érdekes véleményt fogalmazott meg a hétszeres világbajnk Lewis Hamiltonnal kapcsolaban. A német autóversenyző nagyon izgalmasnak találja, hogy a brit világsztár és George Russell egy csapatban vannak.

Korábban a Mercedest irányító Toto Wolff úgy vélekedett, hogy a szurkolóknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy összetűzés alakulna ki a két versenyző között, ám Christian Danner némiképp másképp látja a helyzetet, főleg ha a Mercedes ismét versenyben lesz majd a világbajnoki címért. Már csak azért is, mert már 2022-ben a szezon első felében rendre maga mögé utasította hétszeres világbajnok csapattársát Russel, aki ráadásul 35 ponttal meg is előzte a nevesebb csapattársát.

Lewis Hamiltonnak jó nagy az egójaForrás: AFP/Ben Stansall

Danner az AvD Motor & Sport magazinnak úgy vélekedett, a párosítás már csak a személyiségek szempontjából is érdekes volt, így a jövő is sok izgalmat tartogathat.

Lewis Hamiltontól nem szokatlan, hogy az egója egy Jumbo Jet sebességével szálljon, George Russell pedig inkább elfogulatlan, nyitott személyiség. Nagyon izgalmas, hogy ők ketten egy csapatban vannak."

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!