Társoldalunk:

Hatalmas siker érte a Schumacher családot

2022.12.04. 18:51

Noha Mick Schumachernek távoznia kellett a Forma–1-ből, a 2022-es év vége a nővérének jól alakult, ugyanis Gina óriási sikert ért el a maga sportágában, a lovaglásban.

Gina Schumacher és CS O Bingo nevű lova ősszel megnyerte az oklahomai Kimes Ranch Tulsa Reining Classic nevű meghívásos, nem profi, westernlovas bajnokságot. Ezzel begyűjtötte karrierje eddigi legnagyobb pénzdíját, amivel ő lett a National Reining Horse Association (egy olyan szervezet, amely célja a westernlovaglás fejlesztése és népszerűsítése) 38. lovasa, aki elérte az egymillió dolláros pénzdíjat.A nagyszerű siker után Gina Schumacher a közösségi oldalán is boldogan tett közzé egy bejegyzést, ahol elégedetten zárta le a szezonját és már az otthonába készült az ünnepekre.

A CS O Bingo nevű lovat a Schumacher család tenyésztette, nevelte és idomította, az ő anyját még Michael vette a lányának. A lovaglás iránti szeretetét azonban Gina az anyjától, Corinnától örökölte, aki szintén aktívan űzte a sportágat.

A két szezon után az F1-ből távozó öccse, Mick is gratulált Ginának.
Büszke vagyok a nővéremre! Gratulálok az első milliódhoz, remélem, még sok ilyen követi ezt!" – írta Mick Schumacher a közösségi oldalán.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!