Vágólapra másolva!
Pierre Gaslynak minden oka megvan az örömre, hiszen jövőre új csapatban, az Alpine-nál folytatja F1-es pályafutását, a magánéletében pedig már nyilvánosan is mutatkozott legújabb barátnőjével.

A portugál szupermodell, Francisca Gomes a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjra kísérte el először a francia versenyzőt, kis túlzással pedig a fotósok egyik kedvenc alanya lett. A 19 éves szépség ezt aligha bánta, ugyanis modell létére szeret a kamera előtt pózolni, ráadásul több portugál tévéműsorban is szerepelt már. Azonban a francia pilótának nem sikerült túl előkelő helyet kiszurkolnia, mivel Gasly csak a 14. helyen zárt az utolsó versenyt. A szezonzáró után viszont Gasly már tesztelhette is az új autóját az Alpine-nál, ami valósággal lenyűgözte őt.

A fiatal modellt egyébként meglehetősen aktív a közösségi oldalán, ahol gyakran oszt meg magáról képeket, természetesen a több mint kétszázezres követőtábora legnagyobb örömére.

"Kezdetben kissé meglepő volt, de sikerült minden, amit szerettünk volna. Szinte rögtön nagyon kényelmesen éreztem magam az autóban, és már értem, hogy miért végeztek negyedikként a konstruktőri bajnokságban. Szóval

Soha nem könnyű, amikor egy új ember érkezik a csapathoz. Pár napja még egymás ellen versenyeztünk, szóval minden gyorsan történt. De a lehető legjobb módon üdvözöltek, és eddig csak pozitívumokat látok. Ez pedig nagyon ígéretes a jövőre nézve" – mondta a francia pilóta.

Pierre Gasly már nagyon várja az új szezont az Alpine-nál Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A fiatal versenyző év végéig még szerződésben áll jelenlegi csapatával, az AlphaTaurival, így hivatalosan csak januárban kezdheti meg a munkát az Alpine-nál.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!