Társoldalunk:

Hatalmas ajándékkal lepte meg kedvesét Max Verstappen

2022.11.25. 12:19

A szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjat követően a versenyzők egy része bulival ünnepelte a 2022-es idény végét, amelyen többek között Lando Norris és Max Verstappen is részt vett. A partin jelen volt Verstappen barátnője is, akit hatalmas meglepetés ért a táncparketten. 

Max Verstappen ugyanis egy hatalmas csokor fehér rózsával lepte meg a gyanútlan Kelly Piquet, aki láthatóan elképesztően örült a váratlan ajándéknak. A holland romantikus gesztusát természetesen megörökítették a jelenlévők, Kelly Piquet pedig meg is osztotta a képeket az Instagram oldalán. A képekhez mindössze annyit fűzött hozzá, hogy a "legcukibb", utalva ezzel Verstappenre. A kommentek között olvasható a holland testvérének, Victóriának a hozzászólása is, aki szerint már "túlságosan is cuki" a báttya. 

A páros sok kéretlen megjegyzést kap, mivel Kelly Piquet korábban Danyiil Kvyattal alkotott egy párt, akitől gyereke is született. Így Verstappen a mostohaapa szerepét is magára vállalta, és közösen nevelik a kislányt, Penelopét. Arról, hogy ehhez mit szól Kvyat, és, hogy milyen a két versenyző kapcsolata, nem tudni. Nyilvánosság előtt azonban Danyiil Kvyat nem volt látható az utóbbi években a páros közelében. 

Kelly Piquet és Max Verstappen közösen viselik gondját PenelopénakKelly Piquet Instagram oldala

Forrás: Instagram

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK