Társoldalunk:

A gyenge verseny után ismét erős Red Bullra számít Verstappen

2022.11.18. 18:32

A tabella 2. helyéért Charles Leclerc ellen harcoló Sergio Pérez elmondta, miben kell javulnia, de alapvetően ő és csapattársa is jónak érzi a Red Bull autóját Abu-Dzabiban.

Brazíliában a Mercedes végig erősebbnek tűnt a Red Bullnál, de a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon ismét a bajnok istálló kezdte izmosabban a nagydíjhétvégét. A pénteki napon Max Verstappen volt a leggyorsabb, előnye 3,5 tizedmásodpercre hízott a 2. George Russell előtt, ez jelentősebbnek számít.

Kattintson a képre galériánk megtekintéséhez!Forrás: Getty Images/Getty Images / Red Bull Content Pool/Mark Thompson

„Nagyon elégedett vagyok a tréning alakulásával, azt hiszem, jól összeraktuk az autót. A második edzésen kipróbáltunk néhány dolgot és a hosszú etapokon jól muzsikált az autó, ennek nagyon örülök" – nyilatkozta az edzésnap végén Verstappen.
Bizonyára versenyképesek leszünk az időmérőn és a futamon.

Csapattársa, Sergio Pérez az egyéni pontverseny 2. helyéért harcol, és a mérvadóbbnak számító második edzésen lassabb volt ellenfelénél, Charles Leclerc-nél.

„Jó volt ma az autó – közölte. – Még csak ismerkedünk az egyensúlyával, de összességében sok információnk van holnapra és vasárnapra. A hosszú etapokon ütőképesek vagyunk, de a rövidebbeken még találnunk kell némi időt."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK