Társoldalunk:

Magnussen fülig érő vigyorral nyilatkozott a visszaeséséről

2022.11.13. 11:25

Tudta, mi vár rá a meseszerű első rajtkocka után, ezért nem hadakozott sokat a gyorsabb autókkal. Örül a megszerzett pontnak, érezte, hogy a 7-8. hely lehet a célja.

A brazíliai sprintfutamon a várakozásoknak megfelelően nem sokáig tartott Kevin Magnussen meseszerű 1. helyen, bár a fantasztikus végeredmény hozó csapadékos időmérő győztese néhány körig megvédte a pozícióját az erősebb autóval támadókkal szemben. A Haas dán versenyzőjét a 8. helyen intették le a Mercedesek, a Red Bullok, a Ferrarik és Lando Norris mögött, amivel 1 pontot szerzett.

Magnussen a sprintfutamonForrás: AFP/Evaristo Sa

„Irreális lett volna azt várni, hogy magam mögött tartok mindenkit" – jelentette ki mosolyogva a televíziós interjúzónában.

De nem is próbáltam, mert tudtam, hogy a csata a 7-8. helyért megy.„Nem akartam időt veszteni azalatt, amíg megelőztek, a gumikra is vigyáztam. Élveztem, hogy az élről indulok és ott maradok egy kicsit, de tudtam, mi fog történni, hogy meg fognak előzni. Nagyon örülök a megszerzett pontnak, és még mindig alig hiszem el, ami tegnap történt."

Magnussen tehát a 8. helyről kezdi meg Brazíliában ma este a hagyományos versenyt, amelyen további pontok gyűjtése lehet a célja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK