Társoldalunk:

Megszólalt a Verstappent és a Red Bullt megsértő riporter

2022.11.12. 17:43

A Sky Sports riportere, Ted Kravitz elárulta, hogy miről beszélgetett a holland világbajnokkal Brazíliában, miután a korábbi megjegyzéseiért Max Verstappen és a teljes Red Bull nem volt hajlandó interjút adni a tévétársaságnak a Mexikóvárosi Nagydíj során.

A két héttel ezelőtti versenyhétvégén a kétszeres világbajnok és a csapata bojkottálta az F1 legjelentősebbnek számító tévécsatornáját, a Sky Sports-ot a riporterük, Ted Kravitz miatt. A csatorna veterán riportere már korábban is tett bántó megjegyzéseket Verstappenre, majd az amerikai futam utáni élő bejelentkezésében ismét sértő mondatai voltak a sikereivel kapcsolatban.Egyrészt úgy hivatkozott a tavalyi szezonzáróra, hogy azon Lewis Hamiltontól "elrabolták" a bajnoki győzelmet, másrészt azt mondta a holland vb-címeinek hivatalos bebiztosítása kapcsán, hogy látszólag "nem képes normális módon megnyerni a bajnokságot." Utóbbival az idei Japán Nagydíjra utalt, ahol nagy káosz volt a szokottnál rövidebb futam leintése után a kiosztott pontok mennyiségével.

A bojkott azonban már véget is ért, Sergio Pérez révén a múlt heti Las Vegas-i utcai parádén, majd a mostani Sao Pauló-i Nagydíjon ugyanis újból odaállt a Red Bull a Sky Sports mikrofonja elé.

Brazíliában Verstappen el is árulta, hogy lezártnak tekinti az ügyet, majd a pénteki időmérőt követően Kravitz is megnyilvánult a témával kapcsolatban. A riporter elmondta, hogy négyszemközt tisztázták a helyzetet a hollanddal.
Visszatérve ahhoz, ami Max Verstappen és a Sky között, illetve Verstappen és köztem történt Mexikóban: leültünk és jól elbeszélgettünk róla, és ahogy csütörtökön Max is mondta, lezártuk az ügyet, és innentől már csak előrefelé tekintünk" – árulta el a brit riporter élő adásban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK