Társoldalunk:

Megnyitja kapuit a világ első hivatalos F1-es szórakoztató központja - videó

2022.11.04. 15:34

Az F1 Arcade nevet viselő hely a londoni One New Change bevásárlóközpontban lesz majd látogatható a Forma-1 szerelmesei számára. Ez az első olyan F1-es létesítmény, amely csúcstechnológiás berendezésekkel és széles menüvel várja a közösségi élményre vágyókat, kiemelt programokkal a versenyhétvégéken.

A sikeres üzletember, Adam Breeden jóvoltából jöhetett létre az első ilyen hivatalos szórakoztatóegység.
A hírek szerint 60, teljesen felszerelt szimulátort építenek majd be, miközben persze a körítésnek is megadják a módját, és igyekeznek majd igazi bárhangulatot varázsolni. A szimulátorokon az rFactor 2-t használják majd, ami némiképp meglepő a projekt nagyságához képest, hogy nem az F1 hivatalos licencszelt játékára esett a választás.

Az F1-es hétvégék idejére természetesen extra élményekkel készülnek a vendégeknek, még különleges díjakat és jutalmakat is lehet majd nyerni. Breeden így nyilatkozott a médiának: Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk az első prémium és exkluzív szórakoztatási élményközpontot London szívében. Ez az eddigi legambiciózusabb projektem, minden eddigi tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználtuk a tervezés és a kivitelezés során. A versenyhétvégékre külön készülni fogunk extra programokkal, így a sportág szerelmesei közösségi élményként élhetik át a futamokat. Igyekeztünk a legmagasabb technológiát használni, különös figyelmet fordítottunk a dizájnra, és természetesen a bár része is megkapta a megfelelő minőségi kialakítást, mind az ital, mind pedig az étel kínálattal.

- nyilatkozta Adam Breeden a médiának.
Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK