Társoldalunk:

Hamilton a közösségi médiát szidja, és buzdítja az embereket, hogy ne használják azt

2022.11.01. 07:05

A hétszeres világbajnok, - aki továbbra is keresi az első futamgyőzelmét a szezonban - sosem félt elmondani a véleményét a pályán kívüli dolgokról. Mexikóban egy frusztráló taktikai hiba miatt ez ismét nem teljesült, azonban egy nagyon fontos üzenetet sikerült átadnia a rajongói számára.

Arra buzdította az embereket, hogy a mentális egészségüket helyezzék a közösségi média fölé, és kritizálta az emberek által hagyott "bántó" megjegyzéseket.
A következőket mondta: Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! "A közösségi média az évek múlásával egyre mérgezőbbé válik, és úgy gondolom, hogy végül mindannyiunknak fel kellene hagynunk a használatával. A mentális egészség most mindennél fontosabb dolog. Nagyon sok ember olvassa a kommenteket és az emberek által hagyott különféle megnyilvánulásokat, amelyek sokszor nagyon bántóak tudnak lenni.

"Szerencsére én nem olvasom ezeket a sorokat, de a médiaplatformoknak többet kellene tenniük az emberek, különösen a fiatal gyerekek és a nők védelme érdekében. Jelenleg nem ezt teszik, így szerintem ez csak romlani fog."Megjegyzése alig néhány nappal azután hangzott el, hogy saját közösségi médiás összetűzése volt korábbi csapattársával, Fernando Alonsóval.A szókimondó spanyol azt sugallta, hogy Hamilton címei kevesebbet érnek, mint Verstappené, mivel a britnek "csak a saját csapattársával kellett küzdenie".
Válaszul Hamilton egy képet posztolt a Twitteren, amelyen 2007-ben az Amerikai Nagydíj dobogójának legfelső fokán állt, és lenézett akkori McLarenes csapattársára, Alonsóra.

Az F1 is különösen megosztó időszakot él át, mivel a régi sérelmek gyakran újra felütik a fejüket, és a versenyzők kifütyülése is egyre sűrűbben válik egy-egy versenyhétvége látványosságává. A Red Bull költségkorlátozásának megszegése megerősítést nyert, ami miatt a rajongók megkérdőjelezték az idei címvédésük jogosságát.
A Red Bull csapata bojkottálta Sky Sport TV csatornát (nem adott nekik interjút), miután Ted Kravitz, az F1-es riporter azt állította, hogy Hamiltontól igazságtalanul "elrabolták" a 2021-es világbajnoki címet. Forrás

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK